Hjälp oss i valkampanjen!

Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj skiljer sig från alla andra partiers. Utan bidrag från staten eller rika direktörer är vi helt beroende av medlemmar och sympatisörers ideella arbete och ekonomisk stöd. Vill du hjälpa till i kampen mot nedskärningar och höger politik – och för ett socialistiskt alternativ i valet och i framtiden? Det här kan du göra:
1. Hjälp till praktiskt i valkampanjen. Dela tex några flygblad i brevlådorna kring där du bor – eller hjälp till när vi står utanför din närbutik. Det finns arbetsuppgifter som passar till alla. Ring oss 0920-220874 eller maila rs.lulea@socialisterna.org om du vill hjälpa till på något sätt.
2. Ge ett bidrag till RS valfond. Bara tryck av valsedlar, valmanifest och valplakat kostar tiotusentals kronor. Vårt mål för valfonden i Norrbotten är 50 000 kronor. Med hjälp av stora och små bidrag kan vi nå dit. Hjälp till genom att sätta in ett bidrag på Plusgiro 81 19 48 – 9. Märk bidraget ”RS Valfond”
3. Bli medlem. Ett nytt socialistiskt arbetarparti kan bara byggas av en aktiv gräsrotsrörelse med människor som bidrar efter förmåga. Varje ny medlem i RS är viktig. Oavsett om du är arbetare, arbetslös, gammal, ung osv finns plats och en roll för dig. Ring oss på 0920-220874 eller maila rs.lulea@socialisterna.org.

Annonser