Kom på Rättvisepartiet Socialisternas valupptakt!

Krisen för kapitalismen har skickat ett tydligt budskap till Europas löntagare: Oavsett färg på regering, från Grekland till Irland, Portugal till Sverige, så låter de styrande de som har det sämst betala för krisen. Samma sak kan sägas om Sveriges kommuner och landsting där nedskärningarna fortsätter oavsett vilket av de etablerade partierna som styr. Spekulanter och direktörer får däremot frikostiga räddningspaket och har kunnat fortsätta roffa åt sig.

Rättvisepartiet Socialisterna har bevisat att vi är annorlunda. Sedan vi kom in i Luleå kommunfullmäktige 2002 har vi använt våra platser som en plattform för att organisera och stödja kamp mot nedskärningar, privatiseringar osv. I årets val vill vi gå framåt med nya mandat och skapa en likadan plattform för kamp mot vårdnedskärningarna i landstinget.
Rättvisepartiet Socialisterna är inget parti som dyker upp en gång vart fjärde år och lovar ”guld och gröna skogar” för att sedan försvinna in i maktens korridorer. Tillsammans med anställda, ungdomar, brukare osv fortsätter vi bekämpa nedskärningar, privatiseringar och pampförmåner när valet är över. RS för fram behovet av ett nytt arbetarparti för att ena de grupper som vill kämpa för en verklig arbetarpolitik.

Vi är det enda verkliga alternativet du kommer hitta i höstens val. Att inte rösta alls hotar inget av de partier du vill vända ryggen. Som kämpande och socialistiskt alternativ behöver vi ditt stöd på valdagen. Men ännu viktigare är att stödja och delta i kampanjer de 1460 dagarna mellan valen.

Kom på våran valupptakt där några av våra kandidater, och RS ordförande Per-Åke Westerlund, kommer att tala. Innehåll: RS – ett kämpande alternativ, S,V,MP – inget alternativ, kamp mot nedskärningar, rädda klimatet och mycket mer.

Rättvisepartiet Socialisterna Luleå och Norrbottens valupptakt
Lördag 21 augusti kl 14.00
Västra Brogatan 8B, Malmudden (Lulebo samlingslokal)

Annonser