Röster från presskonferensen

Under torsdagen höll RS Luleå en presskonferens där kandidater, plakat och partiets politik presenterades.

Presskonferens

Raymond Olsson som är ansvarig för valkampanjen inledde konferensen med att berätta hur RS kämpar såväl i Kommunfullmäktige som på gatorna och hur det skiljer sig från andra partier.

– Vår valkampanj skiljer sig också från andra partier, vi finansierar vår kampanj underifrån från medlemmar och sympatisörer. Vi säljer exempelvis vårt valmanifest, berättar Raymond och visar upp valmanifestet.

– Vi har här bakom oss tagit fram några av våra valplakat med den politik vi driver, berättar Jonas Brännberg och pekar mot plakaten bakom dem.

– Vi har varit ute och pratat med många, och en av de viktiga frågorna som unga lyfter fram är bostadsbristen. Samtidigt vill kommunen riva hus i Svartöstan vilket är helt absurd!

Ulrica Hermansson och Max Håkansson som båda jobbar inom vården berättade om den hårda pressen där.

– Problemet med vården är att vi är för få bland personalen, berättar Max. vi får ta bördan när nedskärningspolitiker ger sig på vården. Samtidigt tvingas vi ta en smäll där, för våra patienter behöver oss och då måste vi slita ut oss.

– Har du migrän, tvingar du dig ändå till jobbet, fortsätter Ulrica, för du vill inte svika dina arbetskamrater. Det är ett starkt systerskap som finns där.

RS Luleå

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s