Valkampanjen i full gång

RS Luleå har satt igång sin kampanj för årets val. Flera hundra har det pratats med under den gångna veckan och närmare tvåhundra valmanifest och drygt hundra tidningar har sålts och flera har sagt att de är intresserade att vilja bli medlemmar.

– Det har gått väldigt bra i valkampanjen, det märks att folk är intresserade i det vi gör och säger, berättar Raymond Olsson ansvarig för  valkampanjen och kandidat för landstingsvalet för Norrbotten, första veckan brukar vara lite lugnare tempo så det är spännande att vi redan  fått ett så bra resultat, speciellt av att det är flera som vill veta mer och själva bli aktiva.

Under kampanjstarten har det funnits mycket som behövts göras och det har funnits en uppgift för alla. Rättvisepartiet Socialisternas styrka är att vi hjälps åt tillsammans.

Under kvällarna har medlemmar samlats för att förbereda plakat, det har varje kväll varit ett lag som knackat dörr, och våra medlemmar tar
tillfällena i akt att även på stan stå och prata med folk.

Torgaktivitet
– Förutom att vi vill lyfta fram vårt arbete och hur vi kämpar mot bland annat delade turer, så vill vi veta vad som vanligt folk tycker är viktigt, menar Jonas Brännberg kommunfullmäktigeledamot och första namn på valsedeln för kommunen. Det är viktigt att passa på att diskutera de olika politiska frågorna tillsammans nu, för vi vill engagera folk även efter valet. Det kommer att behövas fortsatt kamp mot högerpolitiken när valet är över.

RS Luleå

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s